Welkom op de website van Parochie Verband IJsselvallei
 
Epe Vaassen De Vecht Twello Bussloo Klarenbeek Loenen - Eerbeek Home
 
 


Coördinatiegroep

Coördinatiegroep H. Martinus Twello

Mieke van Schaik, telefoon 0571-274667, mvschaiktwello@gmail.com
Jos Koers, telefoon 06-26365962, jos.koers@concepts.nl
De leden van de groep zijn aanspreekpunt voor vragen,
ideeën en/ of eventuele problemen.


Waarom?

Binnen onze Martinusgemeenschap in Twello zijn werkgroepen en vrijwilligers actief op het gebied van het pastoraat. Zij doen goed werk én zij leveren een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van onze geloofsgemeenschap.
De praktijk leert dat (de leden van) de werkgroepen, de (zelfstandig werkende) vrijwilligers maar ook andere parochianen soms vragen, ideeën en/óf eventuele problemen hebben waarvan zij denken dat zij daarmee niet ergens terecht kunnen. Dit geldt ook voor mensen van buiten de geloofsgemeenschap.
Het pastoraal team en de locatieraad stellen daarom een coördinatiegroep in ter afstemming van deze vragen, ideeën en eventuele problemen.

Wat zijn de taken?

1 het zijn van aanspreekpunt voor overleg met het pastoraal team, de locatieraad, werkgroepen, vrijwilligers, andere parochianen en soms mensen van buiten onze geloofsgemeenschap.
2 het vertegenwoordigen van onze geloofsgemeenschap in de parochie én/of elders in Twello (voorbeeld oecumenische contacten).
3 in samenwerking met het secretariaat (Ria) coördineren van praktische zaken en informatie uitwisselen binnen de Martinuslocatie.

terug naar boven

 
© 2012 Franciscus en Clara parochie